Dijital Platform’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozbey, alacaklılarla ilgili olarak, “Reklamı yaptınız. Reklam olarak düşünün o bedelleri ve Bursaspor’a hibe edip önünü açın. Önünü açın ki önümüzdeki yıllarda bu yönetim hazırlıklarını Süper Lig’e doğru yapsınlar, borçlarla ilgili değil, hazırlıklarla ilgili çaba göstersinler. Bunu eski yöneticilerimizden bekliyoruz. Hedef belli. Bursa’da bir bütünlük sağlandı. Kim hangi siyasette, hangi inançta hiç önemli değil. Biz Bursaspor’da bütün haline gelmeliydik ve geldik. Şimdi bu bütünlüğü asla bozdurmayacağız” dedi.

YÖNETİM İŞİNİ BİLİYOR

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetimini kutlayan ve desteklerin devam edeceğinin altını çizen Başkan Bozbey, yönetimin işini iyi yaptığını ve hiçbir şekilde onlara karışmadıklarını ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey, “Maddi manevi yanlarında olacağız. Onlar gerekeni yapıyorlar ama karışmayacağız. Onlar işini biliyorlar. Hangi futbolcuyu alacaklarını, hangi antrenörle yola devam edeceklerini, hangi anlayıştaki oyuncuların Bursaspor’a katkı sağlayacağını onlar biliyor. Dışarıdan hiç kimsenin onlara etki etmesi mümkün değil” şeklinde konuştu.

AVRUPALI TİMSAH

Bozbey, Bursaspor’un yeniden Avrupa’da oynayacağına inandığını belirterek, “Şampiyonlar Ligi’ne gittiğimizde ‘Bursa nerede’ diye soruyorlardı. Bursa, Türkiye’nin dördüncü büyük kenti. Sanayisi var ama tanıtamamışız. Türkiye denildiğinde İstanbul akla geliyor. İstanbul ile aramızda sadece 200 km var. Deniz ulaşımımız, hava ulaşımımız var. İnsanlara bunu anlatıyoruz. Birkaç yıl daha devam etseydi Bursa Avrupa’da tanınan bir şehir haline gelecekti. Bunu sürdürmemiz gerek. Onun için Bursaspor’un hedefi hem Süper Lig’de olmak, aynı zamanda Avrupa’da ismini var etmek ve oralarda oynamak. İnşallah bu sağlanacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Olay