İnegölspor, eski oyuncusu İbrahim Sürgülü’yle yeniden anlaşmaya vardı. 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nden transfer edilen deneyimli stoper, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

“Camiamızın yakından tanıdığı bir isim”

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Alican Yavaş, Sürgülü’nün geçmiş performansına dikkat çekti:

“Camiamızın yakından tanıdığı ve sevdiği stoper mevki oyuncusu İbrahim Sürgülü ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Daha önce kulübümüzde oynadığı dönemde bir sezonda 12 gol atma başarısı göstermişti. Hem gol yollarında etkili olmuş hem de rakip forvetlerin korkulu rüyası haline gelmişti.”

Whatsapp Görsel 2025 07 13 Saat 18.12.20 B16E1E54

“Evimdeyim, hiç düşünmeden kabul ettim”

İmza sonrası konuşan İbrahim Sürgülü, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Evime tekrar geldiğim için mutluyum. İnegölspor’da güzel günler geçirmiştik. Kani başkanım beni arayınca hiç düşünmeden teklifini kabul ettim. İnşallah bu sezon taraftarlarımıza güzel maçlar izlettireceğiz. Anlaşma hem şahsıma hem de İnegölspor camiasına hayırlı olsun.”

İnegölspor, yeni sezonda hem tecrübesi hem liderliğiyle öne çıkan Sürgülü'den savunma hattında büyük katkı bekliyor.