İnegölspor, iç transferde önemli bir hamleye imza attı. Kulüp, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Özcan Aydın’la sözleşme uzattı.

İmza töreni kulüp tesislerinde yapıldı

Yeni sözleşme için düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyeleri Alican Yavaş ve Sercan Şen katıldı. Tören öncesinde konuşan Yavaş, oyuncunun yeniden sahalara dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi:

"Özcan, geçtiğimiz sezona iyi başlamıştı ancak talihsiz bir sakatlık geçirdi. Şu an daha güçlü bir şekilde aramıza döndü. Takımımıza ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz."

İnegölspor Özcan Aydın’la Yola Devam Ediyor

“Futbolu ve sahayı çok özledim”

İmza sonrası duygularını paylaşan Özcan Aydın ise şunları söyledi:

"Sakatlık dönemini geride bıraktım ve kendimi hazır hissediyorum. Futbolu çok özledim. Elimden gelenin fazlasını sahaya yansıtarak takımıma katkı sağlamak istiyorum."

İnegölspor, hem iç hem dış transferde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.