AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, SMA hastası Çağan Ata Taran için sürdürülen kampanyaya dikkat çekerek bir destek çağrısı yaptı.

“Bursalıların gayretiyle %90 tamamlandı”

Çelik, Bursalıların ve Bursaspor camiasının büyük katkılarıyla tedavi için gerekli tutarın %90’ının karşılandığını belirtti. Ancak tedavi süresinin daraldığını hatırlattı.

Ekran Görüntüsü 2025 10 01 112625

“Herkesi katkı vermeye davet ediyorum”

“Rabbimin bizlere emaneti SMA hastası Çağan Ata evladımız için büyük gayret gösteren Bursalı hemşerilerime ve Bursaspor camiasına şükranlarımı sunuyorum. Gayretleriyle tedavi için gereken tutarın %90’ı karşılandı. Ancak zamana karşı yarışımız bitmedi. Tedavisinin başlaması için gereken süre gittikçe daralıyor. Bu nedenle kalan %10 için sadece Bursalıları ve Bursasporluları değil imkânı olan herkesi katkı vermeye davet ediyorum. Gayret bizden, şifa Allah’tandır.”