Bursaspor’un takım kaptanı Ahmet İlhan Özek için transfer iddiası gündeme geldi. Tecrübeli oyuncunun adı, TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor 1928 ile anılıyor.

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine göre, yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Bucaspor 1928 yönetimi, transfer listesinin ilk sırasına 37 yaşındaki futbolcunun ismini yazdı.

Ahmet İlhan (1)

Sözleşmesi bir sezon daha sürüyor

Ahmet İlhan Özek’in Bursaspor’la bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu nedenle Bucaspor’un transfer için önce Bursaspor yönetimiyle görüşmesi gerekiyor.

Teknik Direktör Adem Çağlayan ve yönetim kurulunun yeni sezon kadro planlamasını tamamlamasının ardından Ahmet İlhan’ın durumu netleşecek.

Bu sezon istikrarlı performans

Sezon başında Bursaspor’a transfer olan deneyimli futbolcu, 30 maçta 11 gol kaydetti. Bu maçların 21’ine ilk 11’de başlayan kaptan, liderliği ve tecrübesiyle takımına önemli katkı sağladı.