Diyarbakır’da görev yapan Bursalı öğretmen Betül Tanrıöver ile polis memuru Armağan Tanrıöver’in oğlu, 3.5 yaşındaki Kuzey Tanrıöver’in DMD Kas hastalığıyla mücadelesi sürerken bağış kampanyası da Türkiye’nin dört bir yanında binlerce kişiye ulaşmak için büyük bir çabayla devam ediyor.
Kuzey’in sağlığına kavuşması için 3 milyon Dolar maliyeti olan Dubai’deki gen tedavisinin karşılanması için geçtiğimiz aylarda valilik onaylı bağış kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanyaya bir destek de Bursaspor’dan geldi.
Yeşil beyazlı futbolcular, TFF 3.Lig 1.Grup’un 20. haftasında Matlı Stadyumu’nda oynanan mücadele öncesi sahaya Kuzey’in pankartı ile çıkarak örnek bir harekete imza attı.
”DMD kas hastası Kuzey’in yanındayız” yazılı pankart binlerce taraftara ulaşarak, kampanyanın duyulması açısından büyük önem taşıdı.